17 opinions/opiniones/avis/reviews
 
/ Àngels / 27/07/2017
Ahir vam sopar al Pont Nou molt a gust. L' ambient, el servei i el menjar deliciosos. I amb molta disposició per adaptar i fer plats sense gluten, amb resultats espectaculars. Tot casolà!

familia boix abenza / francesc / 07/08/2016
Es un plaer dinar a casa vostre.
Tot molt bo i un tracte excelent. gràcies.

/ enric cruz - Sabadell / 18/03/2016
el seguim desde que van começar. cuina excelent i un servei inmillorable

Molt bé ¡¡ / Pau i Zoila / 28/08/2015
Com cada any a finals d´agost ens agrada visitar Camprodón i també es motiu per anar a dinar al Pont 9.
Ho fan tot bé; el menjar es de molt bona qualitat, ben tractat a la cuina,
i ben servit a taula amb professionalitat i amabilitat.
Bona relació qualitat preu, el menú gastronómic es recomenable. Fins aviat ¡¡.

Cuina per celíacs / Olga / 07/02/2015
Vam anar a dinar el 7 de febrer. a l'entrar vaig comentar que era celíaca i en tot moment van tenir en compte el protocol a seguir per evitar contaminacions creuades.el servei molt atent i assabentat de com actuar davantla malaltia celíaca.
Les croquetes que vaig menjar de les millors que he tastat!
Repetirem segur.moltes Gràcies per tot

/ Família FEDERICO-VERDÚ / 09/12/2014
Hem vingut el dia 6.12.2014
EXCEL·LENT
Totalment recomanable. Hi tornarem segur.
FELICITATS!! per la cuina i pel servei.

Tradició / Àngels / 25/01/2014
Ja ho tenim per tradició. Quan pugem a Camprodon, dinar a el Pont 9. És una delícia pel paladar, i el personal inmillorable. Un 10 alt !!!

professionals / miquel marimòn / 17/04/2010
Per 30 euros per cap vam fer un dinar espectacular .
Tant el menjar com el servei perfecte ,
coneixíem la fonda rigà des de fa molts anys ( són de la mateixa familia ) i els ben asseguro que són molt professsionals .

Excel-lent / Enric / 31/03/2010
Tant a la carta com el menú del migdia son excel.lents.
L'atenció i el servei son d'agrair.
Seguiu així.
Felicitats

maravilloso como siempre....... / puri y amigos / 18/02/2010
Hace ya algún tiempo que conocimos esta maravilla de hotel y siempre que podemos nos escapamos un¨finde¨muy recomendable.

Per la neu 7-01-10 / Jordi i Rosa sabadell / 07/01/2010
Un dia de neu maravellos , per casualitat la trobada amb el restaurant.El menjar excel.lent
i l´atenció inmillorable. Molt recomanable

SEMPRE PERFECTE / PILAR REY / 23/10/2009
Hem anat varies vegades amb la familia i us aseguro que cada vegada sortim super contents. Tracte realment familiar. Perfecte relació calitat-preu-ambient. Ho recomano.

com us vaig descobrir... / Anna / 06/10/2009
doncs bé, recordo ja fa temps que un cop amb la panxa buida i desesperades vam topar amb el vostre restaurant, plovia molt i crec que mai m'havia estat tanta estona gaudint de la taula i la companyia i aquella pluja, el pont i l'atenció va fer del dinar un record molt especial. Desde llavors intentem venir algun cop cada any. M'encanta la vostra cuina!!!!

muy bien / carlos marinez / 14/04/2009
gracias por vuestra hospitalidad . Vinimos de Madrid recomendados , y volveremos. En Madrid lo mismo que comimos en vuestro restaurante costaría un 30% mas .Muy recomendable

EXCEL-LENT / FAUSTÍ LLOPART I BELTRAN / 24/03/2009
hi vaig estar el dia 7 de març al migdia .
felicitats jovent per la vostre professionaliatat . És la cuina del producte sense estridències. excel-lent relació qualitat - preu .
Tracte molt familiar . Felicitats i endavant

1 | 2

+ Informació:
Restaurant el Pont 9
Tel.: 972 74 05 21
info@restaurantelpont9.com