Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Vall de Camprodon

VALL DE CAMPRODON

Formada per sis municipis, és un lloc ideal per gaudir de la natura, de l’esport, del paisatge i dels animals. A la Vall també podrà gaudir de l’arquitectura, de la historia, de la música i de la pintura. Podrà gaudir de la gent, del seu tracte afable i proper; podrà trobar aquella tranquil·litat tantes vegades enyorada; podrà passejar per quilòmetres i quilòmetres de camins petits que el portaran als racons més bonics d’aquest paratge natural. A Camprodon, punt de trobada de la Vall, podrà gaudir de gran quantitat de comerços i de ben segur que no podrà resistir a la temptació d’un bon embotit, a les esplèndides galetes Birba o a venir al restaurant El Pont9, on li oferim la possibilitat de degustar la gastronomia de la comarca.

CAMPRODON

Situat al centre de la vall, Camprodon té una tradició turística de més d’un segle. Ofereix una rica vida comercial concentrada al carrer València, el més concorregut i el punt neuràlgic de la vila, convertit en zona de vianants. A més, dóna una oferta lúdica, hotelera i esportiva molt completa. Admireu el Pont romànic de Camprodon, situat al davant del nostre restaurant, visiteu el Monestir de St.Pere i el Museu Isaac Albéniz…, o simplement feu un passeig pel comerç, pel Passeig Maristany o pel passeig de la Font Nova.

Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Camprodon
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Molló Parc

MOLLÓ PARC

Descobreix i visita Molló Parc, el Parc d’Animals de la Vall de Camprodon. Un Parc natural, situat a Molló que ofereix al visitant un recorregut de 2 a 3 hores, entre cérvols, daines i cabirols, muflons, óssos, isards, marmotes, llops… La visita preferida per els petits i els grans.

VALLTER 2000

Escapa’t per descobrir!
Vallter és la neu més mediterrània dels Pirineus. Amb gairebé 35 anys d’activitat com a Estació d’esquí i de muntanya, Vallter 2000 es troba en un cercle d’orígen glacial (cercle de Morens – Ull de Ter), a la zona més oriental del Pirineu, a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases. Vallter 2000 disposa d’11 remuntadors mecànics: 2 Telecadires, 5 Telesquís, 3 Cintes transportadores, 1 Telecorda. A més, la neu està garantida gràcies els 84 espersors. Escapa’t per fer esport i gaudir.

Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Vallter 2000
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Beget

BEGET

Un poblet pintoresc i encantador que tot ell és un monument arquitectònic. Un petit racó del Ripollès a tocar del cel. L’accés es fa des de Camprodon, en direcció a Molló, per l’actual C-38, trancant per la desviació a la dreta, en direcció a Rocabruna i Beget. El poble està situat a 541 metres d’altitud i les seves cases i carrers de pedra estan esglaonats sobre el riu, travessat per dos vells i ben conservats ponts medievals.

SETCASES

El destí turístic per exelència…
Un entorn natural i paisatgístic privilegiat, que cautiva a tots els viatjers.

Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Setcases
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Vall de Núria

VALL DE NÚRIA

Una vall única, al Ripollès.
Tot un món de sensacions des del primer moment. Descobreix un entorn incomparable on les aigües del riu Núria poden escolar-se només per unes estretes i profundes gorges. L’estació de muntanya Vall de Núria, d’una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d’on neixen multitud de fonts i torrents. Us proposem gaudir d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb un transport singular: el tren cremallera. Té un recorregut de 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres.

ROMÀNIC DEL RIPOLLÈS

Descobreix el Romànic del Ripollès i de la nostra vall. Obres de gran bellesa amb més de 98 monuments repartits en els municipis de la comarca, ermites, oratoris, santuaris, esglésies, ponts, castells, et deixaran bocabadat!

Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Romànic del Ripollès
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Excursionisme, esports de muntanya i aventura

EXCURSIONISME, ESPORTS DE MUNTANYA I AVENTURA

El Ripollès és una comarca plenament pirinenca i a la vegada molt propera a la Mediterrània, això fa que, juntament amb les primeres grans serralades dels Pirineus, puguem fruir d’un clima esplèndid per realitzar tot tipus de rutes: de les més fàcils i familiars a les més difíciles per a caminants experimentats.
Segueix la Xarxa de Senders Itinerànnia, els Senders de Gran Recorregut com el GR1, practica els esports de muntanya i aventura (raquetes de neu i l’esquí de muntanya, escalada, alpinisme, descens de barrancs… Esperem que disfruteu i veniu a gaudir de tot el que us pot oferir la nostra comarca.

DESCOBREIX TOT EL QUE POTS FER AL RIPOLLÈS

Entra a www.elripolles.com el nostre portal del turisme. Hi trobaràs tota l’oferta turística que la nostra comarca t’ofereix d’una manera molt fàcil, detallada i pensada per el viatjant que vol descobrir la nostra terra.

Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Descobreix tot el que pots fer al Ripollès
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Les fonts de Camprodon

LES FONTS DE CAMPRODON

Un dels molts atractius que els hi ofereix la Vila de Camprodon són les seves fonts. Passejar per l’entorn del poble tot gaudint dels diferents brolladors d’aigua és una activitat que els hi permetrà fer esport envoltats de naturalesa i aire pur. De fet, és en aquesta puresa on trobem l’origen del turisme a la Vila; i és que, els metges de principis del segle XX, recomanaven als seus pacients de venir a Camprodon a beure d’aquestes aigües i respirar aire pur. Entre ells el Dr. Robert, personatge de gran transcendència a Camprodon on l’escola porta el seu nom.
www.turismecamprodon.cat/visita-les-fonts

ESGLÉSIA DE SALARSA

Descobreix un racó encantador de la Vall de Camprodon, Salarsa.
L’església de Salarsa és un edifici romànic situat a dalt d’un turonet que presideix tota la Vall de Salarsa. El 7 d’abril de 2018, es va inaugurar un projecte de restauració per poder gaudir plenament de la seva bellesa.
La seva situació geogràfica, aïllada del món ens transmet una sensació de benestar i tranquilitat a l’hora de visitar-la.

Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Entorn: Església de Salarsa