NOSALTRES

Som la Francina, l’Anna, en Jordi i en Xavier: una família il·lusionada per un projecte i una forma de vida. El Pont9 és un restaurant que no pretén res més que millorar dia a dia des del treball i l’esforç, però sobretot des de la il·lusió i les ganes de satisfer la gent que ens ha fet confiança des que vam començar aquest camí l’any 2001. Un recorregut encara curt, però que ens mostra confiança i força per seguir compartint amb vostès els millors anys de la nostra vida. Benvinguts al restaurant El Pont9, benvinguts a casa.
Ens trobem al bell mig de Camprodon, just davant del Pont Nou (segle XII), que es pot contemplar des del menjador principal, un saló per a 35 persones. A la part del darrere hi ha una altra sala des d’on pot gaudir de les aigües del riu Ter: un menjador molt adequat per a celebracions familiars (aproximadament per a 30 persones). El restaurant té tres reservats per a 6, 8 i 12 persones per a clients que vulguin més intimitat i tranquil·litat.

Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Qui som

LA NOSTRA CUINA

L’àvia Conxita i la Lola, la mare, ens van ensenyar que la base d’una bona cuina és el producte. I aquí comença la nostra feina: saber escollir els millors productes del nostre entorn que agricultors i ramaders encara avui dia ens ofereixen (ous, enciams, fesols, carns o fins i tot peixos dels pescadors de la Costa Brava). Així, doncs, el client pot degustar una cuina humil i senzilla, perquè intentem que el comensal identifiqui els gustos, les aromes i les textures originals dels aliments, que a vegades no es tenen en compte. La tradició, mai oblidada, evoluciona dia a dia amb les noves tendències i tecnologies; aprenem dels grans cuiners i tenim en compte l’opinió del client, que amb el seu judici i amb la seva crítica, ens ofereix l’oportunitat de gaudir d’aquest ofici i ens ajuda a fer passets que ens acosten a poc a poc a suna satisfacció total.

Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Qui som

EL CELLER

Catalunya és país de bons i reconeguts vins. Des de l’Empordà al Priorat trobem una gran varietat de climes i de terres que permeten obtenir productes de gran qualitat de vinyes. En Jordi, el nostre sommelier, elabora una carta de vins oberta al món i el comensal pot degustar vins de l’Empordà, de l’Argentina, de la Ribera del Duero o de la Borgonya francesa. I és que Catalunya és un país obert al món.