Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Croquetes d'escalivada amb formatge de cabra

Croquetes d’escalivada amb formatge de cabra

Croquetes d’escalivada amb formatge de cabraElaborem l’escalivada al forn tal hi com es fa tradicionalment, combinada amb el formatge de cabra resulta un croqueta d’aromes i gustos molt equilibrats, és una de les nostres croquetes vegetarianes.

Més informació
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Croquetes d’espinacs a la catalana

Croquetes d’espinacs a la catalana

Croquetes d’espinacs a la catalanaCroqueta clàssica on utilitzem com a productes principals els espinacs, les panses i la cansalada; obtenim una croqueta amb tocs dolços i salats. Agrada tant a grans com petits.

Més informació
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Croquetes de pollastre

Croquetes de pollastre

Croquetes de pollastreUtilitzem un percentatge important de pollastre tot i així resulta cremosa i molt agradable al paladar. És ideal per a nens i nenes. Un bon primer plat per alimentar bé als nostres fills.

Més informació
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Croquetes de poltre

Croquetes de poltre

Croquetes de poltreCroqueta de proximitat, elaborada amb la millor carn de poltre de la Vall de Camprodon. Carn ecològica rica en ferro.

Més informació
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Croquetes de cua de bou

Croquetes de cua de bou

Croquetes de cua de bouElaborem la cua de bou de forma tradicional; és una croqueta amb valor gastronòmic on hi podrà trobar el gust d’un plat tradicional i la diversió d’una croqueta cruixent i d’aromes i gustos molt especials.

Més informació
Restaurant El Pont 9 de Camprodon - Croquetes de galta de vedella amb ratafia

Croquetes de galta de vedella amb ratafia

Croquetes de galta de vedella amb ratafiaLa textura suau de la galta de vedella, la personalitat de la ratafia, ens regalen un croqueta amb una textura, aromes i matisos extraordinaris. Gaudeix d’una croqueta gourmet per aquelles ocasions especials

Més informació